Close sidebar
Close sidebar

PSD demarează campania „Jos Facturile!”

Membrii PSD din toate județele le vor explica românilor avantajele acestei campanii care blochează pentru șase luni orice scumpire a facturilor la energieși gaze, dar oferă și o compensație pentru majorările de preț.

Madalina Grigore,

Partidul Social Democrat lansează o campanie legată de prețul facturilor la energie electrică și gaze naturale.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Oricine poate semna şi online pentru susţinerea acestui proiect la următoarea adresă: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/. Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii iniţiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanţii puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români”, se arată într-un comunicat transmis de Partidul Social Democrat.

 

Ce prevede campania PSD

Potrivit sursei citate, proiectul PSD este singura soluție care ar putea să asigure până în primăvară costuri suportabile la facturi

„Mai mult, varianta PSD oferă românilor şansa de a reduce cu până la 43% preţurile la energie faţă de ofertele primite în ultimele săptămâni, prin introducerea preţului mediu al energiei în perioada martie-septembrie.

Sloganul acestei campanii, #JosFacturile a fost lansat de o româncă din Diaspora,  Codruţa Filip, membru PSD care a organizat un protest simbolic împotriva creşterii facturilor la energie în faţa Parlamentului European din Strasbourg”, au declarat reprezentanții PSD.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mesajul lui Nicușor Dan pentru bucureșteni: ,,Sunt bani, dar trebuie să decidă consilierii"

Europarlamentarii social-democrați iau atitudine

Aceștia propun o dezbatere europeană în ceea ce privește scumpirea energiei.

Comisia Europeană urmează să vină cu soluții exacte pentru sprijinul consumatorilor, în special pentru familiile cu venituri mici. 

Citeste si: Facturi duble, subventii prea mici

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI