Reprezentanţii PSD au transmis că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu trebuiau primiţi „cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino”.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis a făcut anunțul după proteste: „Restricțiile nu pot fi încă ridicate”

Social-democraţii au afirmat că Iohannis și Cîțu „nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potenţiale capacităţi de producţie pentru vaccinuri”.

Mesajul PSD pentru Klaus Iohannis și Florin Cîțu

„Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară şi covor roşu! În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potenţiale capacităţi de producţie pentru vaccinuri! Pur şi simplu nu le-a păsat!

Citeste si: Klaus Iohannis va participa la întrunirea Consiliului European

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe modelul măştilor-fantomă de la Romarm, guvernarea Cîţu-Iohannis n-a fost în stare să producă la “Cantacuzino” altceva în afara unui banal supliment alimentar! Atât s-a putut! În schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva şi să spună că e cozonac”, arată o postare de joi pe pagina de Facebook a PSD.

Citeste si: Iohannis: Trebuie să accelerăm vaccinarea şi să luăm toate măsurile împreună cu producătorii de vaccinuri

psd mesaj pentru iohannis și cîțu
Premierul Florin Cîțu.[Sursa foto: Facebook]

Şeful statului Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au participat joi dimineaţă la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț oficial: „Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme!” Vom avea un nou lockdown de Paște?

Citeste si: Klaus Iohannis, declarația momentului despre sărbătorile Pascale! Cum se vor desfășura anul acesta: "Nu îmi doresc să îngrădim accesul"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si