Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală.

Social-democraţii organiează, vineri, de la ora 16.00, un miting electoral la Craiova.

Citeste si: CUMPLIT! Un copil este chinuit la o grădiniță din Timișoara! "Mă fac cuminte! Mamiiiii!", sunt urletele disperate ale unui copil umilit de educatoare!

Participanţii se vor îmbrăca în alb.

Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a anunţat că va paticipa la acţiunea electorală alături de mai mulţi dintre liderii formaţiunii, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda.

Acesta din urmă a scris, joi, pe Facebook, că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea din centrul oraşului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Manda pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ce au pățit taximetriștii din Galați care au bătut cu bestialitate un tânăr de 19 ani? Decizia a fost luată ACUM

Manda a declarat, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova a fost „un mare fâs” şi a afirmat că PSD face o manifestaţie în 12 aprilie ca să le arate lui „Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia”.

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă- n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia”, a scris Manda pe contul său de Facebook, sâmbătă seara.

Citeste si: Spitalul lui Gigi Becali are deja datorii de două milioane euro! Gaură uriașă pentru latifundiar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si