”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, scrie pepagina de Facebook a PSD Teleorman,alături de hashtaul ”teleormaneanul nostru”.

Citeste si: Fiul lui Dragnea, pus la zid! Lovitura primită chiar în urmă cu câteva zile de angajatul său favorit!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liviu Dragnea s-a născut în 28 octombrie 1962, în comunca Gratia, din judeţul Teleorman. El a fost preşedinte al PSD Teleorman, preşedinte al CJ Teleorman, precum şi prefect al acestui judeţ.

Citeste si: Liviu Dragnea iese din inchisoare în mai puțin de două săptămâni

Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de  detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El ar fi solicitat o zi de permisie cu ocazia aniversării sale, însă directorul penitenciarului i-a respins solicitarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si