Close sidebar
Close sidebar

Psiholog despre femeia care s-a aruncat in fata trenului: Depresivul are ganduri negre. Nu cere ajutorul

Psihologul Catalin Luca spune, referitor la femeia care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cele trei fetite ale sale, ca ”actele de suicid au la baza depresia severa, mascata asfel incat cei din jur sa nu-si dea seama de intensitatea suferintei”, precizand ca tanara avea ”un atasament foarte intens fata de copii” si i-a luat cu ea de teama ca nu se vor descurca dupa ce ea nu va mai fi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Faptul ca femeia si-a luat copiii cu ea pentru a se arunca inaintea trenului, adica la moarte, arata ca exista un atasament intens fata de minori. Gestul este total anormal. Ea se temea pentru nesiguranta copiilor. Se temea ca nu se vor descurca singuri cand ea nu va mai fi", a spus psihologul.

Potrivit acestuia, drama acestei familii este un semnal de alarma ce trebuie tras cu atat mai mult cu cat rata depresiei este foarte mare.

"Rata cazurilor de depresie este foarte mare. Din pacate, in Romania nu avem politici medicale si sociale pentru aceste cazuri. Depresivul incearca sa se izoleze, nu cere ajutorul, se retrage. Ori acesti oameni trebuie monitorizati medical si familial continuu", a explicat psihologul.

Alexandra Braunstein, femeia de 30 de ani care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cele trei fetite ale ei- Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta, in varsta de trei ani- era insarcinata, iar anchetatorii au gasit la locul accidentului

un bilet de adio in care aceasta spunea ca regreta gestul si mentiona ca nu isi doreste si cel de-al patrulea copil, ca nu mai suporta modul sau de viata, fiind bolnava si ca nu vrea ca fetitele sa sufere asa cum sufera ea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, femeia a intentat divort in anul 2009 din cauza sotului sau, care era foarte gelos, insa a renuntat la actiune.

Femeia locuia impreuna cu sotul sau si cu cei trei copii in Sectorul 5 al Capitalei, iar duminica au vizitat-o pe mama acesteia, in Branesti.

in aceeasi zi, sotul femeii s-a intors in Bucuresti, iar ea a ramas acolo.

Alexandra Braunstein suferea de depresie, fiind internata in trecut de doua ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru tratament si urmand sa fie dusa din nou la spital. Sotul acesteia ar fi fost singurul care lucra si aducea un venit. Alte voci afirma ca cei doi soti se certau, barbatul devenind gelos dupa ce ar fi gasit niste jurnale ale femeii.

Cadavrele celor patru persoane au fost preluate de catre S.M.L. Ilfov, pentru necropsie si pentru stabilirea cauzei decesului.

Procurorii Parchetului Tribunalului Ilfov au deschis dosar penal in rem, pentru infractiunea de omor, fiind efectuate cercetari pentru omor si ucidere din culpa.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI