Close sidebar
Close sidebar

Psihologii au dat verdictul în privința atacatorului din Capitală: ”Are probleme erotice”

Bărbatul care a înjunghiat două femei în Capitală, una dintre victimele sale fiind Margherita de la Clejani, a fost identificat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Diana Bostan,

Atacator Capitală


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Din primele informații bărbatul are 38 de ani și este din Capitală

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a transmis joi seară Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

În urma celor două atacuri, psihologii au ajuns la concluzia că atacatorul are o problemă erotică pe care nu o poate gestiona.

Atacatorul este de negăsit

Bărbatul s-ar fi aflat pe o trotinetă și a atacat cele două femei cu o lamă de bisturiu.

Una dintre victime este chiar Margherita de la Clejani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Momente critice pentru fiica Clejanilor: Margherita a fost înjunghiată în plină stradă

Margherita a fost transportată la spital, dar starea ei de sănătate este stabilă, fiind externată.

Ce spun psihologii despre gestul bărbatului

“Înseamnă că are anumite pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona. E clar că are probleme legate de asumarea responsabilității.

Pentru că unii dintre noi îi găsim pe ceilalți vinovați, proiectăm în exteriorul nostru responsabilitatea de a ne fi satisfăcute nevoile”, a spus psihologul Jeni Chiriac.

Citeste si: Povestea tragică a Timeei, viitoarea mamă care s-a stins din viață după două săptămâni de comă. Tânăra era însărcinată în luna a treia

“Comportamentele de genul acesta pot să apară foarte ușor. În situațiile acestea, pot exista riscuri pe viitor ca multe persoane, sau mulți tineri să procedeze în felul acesta doar de “fun”.

Doar pentru că pot, doar pentru că nu li se poate întâmpla ceva, imaginându-și în astfel de contexte, anonimatul și repeziciunea cu care fac anumite lucruri îi protejează”, a mai zis ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI