Dosarul fraților Tate a început în aprilie 2022, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrată în Voluntari de cei doi cetățeni britanici. După descinderile din primăvară, cei doi frați milionari au scăpat basma curată. A fost deschis un dosar care vizează infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și viol.

Cei doi ar fi racolat și exploatat fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans.

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

Citește și: VIDEO- Averea fraților Tate- pusă sub sechestru de autorități

Tudorel Butoi, prezumții sumbre despre frații Tate

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a realizat profilul psihologic al fraților Tate. Acesta spune că cei doi au „profil de psihopați”. În plus, din punctul lui de vedere, cei doi frați ar trebui să fie dur pedepsiți pentru că, altfel, aceștia ar fi dispuși să încalce orice lege pentru a recupera ce au pierdut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Scandalul Tate continuă. Un fost model Playboy a povestit cum Andrew Tate a încercat să o ademenească în România: „Am scăpat ca prin minune”

„Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite... Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segmente din administrație, juridic.

Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror libertate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor... Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate", a spus Tudorel Butoi

Citește și: Cu ce se ocupa, în realitate, Alexandra Luana, fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate? Ea era mâna lor dreaptă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si