Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Sa se acomodeze cu noii locatari, dar se vor intelege pentru ca sunt cam de aceeasi statura  si sigur se vor intelege".

Desi putin timid la inceput, puiul si-a facut curaj si a inceput sa exploreze imprejurimile. Cativa iepuri de Patagonia si o caprioara ii sunt acum cei mai buni parteneri de joaca.

"E un lucru imbucurator ca a ajuns pe maini bune!".

Puiul de caprioara a ajuns prima data in preajma oamenilor in urma cu doua saptamani. Atunci a fost salvat de un sibian dupa ce a fost atacat de o haita de caini. Barbatul l-a luat acasa si l-a ingrijit apoi a anuntat autoritatile.

Bogdan Lazar, comisar Grada de Mediu Sibiu: a fost descoperit muscat si agresat de caini, moment in care a renuntat la partida de pescuit si a venit acasa dandu-I primele ingrijiri si ulterior cu ajutorul unui medic veterinar.


Liviu Todescu, medic veterinar Zoo Sibiu: O sa fie sub supraveghere. Am facut doar o evaluare in momentul cand l-am preluat, clinic este sanatos, dar va fi tinut sub observatie, se vor face analize suplimentare, varsta noi zicem doua luni. Faptul ca inca suge inseamna ca este inca mic, un puiut.

Reprezentantii Garzii de Mediu ar fi vrut sa-l redea salbaticiei, dar nu ar fi supravietuit.
Asa ca spera ca la Zoo se va simti ca acasa.

Marius Lunca, director Zoo Sibiu:  Gradina Zoologica mai detine un exemplar din aceeasi specie si vom spera sa reusim sa facem o familie din cele doua caprioare.

Un nume ii mai trebuie puiului de caprioara. Reprezentantii gradinii zoologice incearca sa-l gaseasca pe internet, unde ii indeamna pe cei mici sa il botezeze dupa bunul plac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si