Preotul din Constanţa, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a mărturisit public ce a aflat „pe surse“: maşinile ultraluxoase ale conducerii BOR nu aparţin acesteia. 

Limuzinele ar fi ale Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), fiind puse la dispoziţie pentru securitatea ierarhilor români şi a invitaţilor străini, pentru că au o echipare specială: sunt blindate. 

Maşinile de culoare închisă au fost văzute de toată lumea la marea sărbătoare de duminică, 25 noiembrie, de la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Părintele Eugen Tănăsescu a scris pe contul său de Facebook:
„Pentru cei care comentează că Merţanele popilor... etc. V-aţi întrebat vreodată de ce oamenii serioşi nu discută despre maşinile astea?  Simplu... sunt maşini puse la dispoziţie de SPP. Aşa că nu-s maşinile popilor, ci ale STATULUI. Ştiu, sunteţi invidioşi că nu apucaţi şi voi o tură cu ele. Pe surse... sunt blindate.“ 

 

Sursa: Adevărul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si