Sapte persoane au fost implicate intr-un accident rutier petrecut aseara pe DN 17 in apropiere de orasul Gherla, in localitatea Bunesti. In accident au fost implicate trei autoturisme, toate inmatriculate in Bistrita Nasaud.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Vinovat de producerea accidentului este un barbat de 60 de ani care s-a angajat in depasirea unui camion, dar nu s-a asigurat corespunzator si a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, masina a fost proiectata in alt autoturism.

Barbatul care a produs accidewntul, dar si fiul sau au fost ajutati de catre un localnic din Bunesti sa iasa din masina. Dupa ce i-a ajutat, barbatul a cerut bani pentru fapta sa.

Un tanar i-a dat cativa lei, dar omul s-a aratat nemultumit si a cerut mai mult. "Macar 10 lei sa imi dai", este replica ce il transforma pe barbat din erou intr-un "zerou". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si