Pe aceasta inregistrare sunt prinse exact minuntele pretioase, care s-au scurs intre apelurile disperate la 112 si pana la venirea autoritatilor.

E ora 2 si 6 minute, cand primul apel e dat la 112. Camerele video il suprind pe tanarul ranit, de la care ar fi pornit totul, si pe inca un amic de-al sau.

Cei doi fug, semn ca sunt urmariti.

In alta parte a strazii, pentru Robert, baiatul care a murit aparandu-si cu viata cel mai bun prieten, incepe numaratoarea inversa.

Ora doua si 15 minute, la trei minute dupa al doilea apel dat la 112, unul dintre cei implicati in bataia sangeroasa intra din nou in raza camerei video. De aceasta data e singur, agitat si pare sa nu stie incotro s-o apuce. Trei minute fuge, haotic, in directii diferite.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In imagini, politistii apar abia la ora 2.19 minute, cu un minut dupa sosirea jandarmilor, care, in ciuda apelurilor disperate, vin agale spre locul macelului.

In realitate, daca ne luam dupa ceasul camerei video, ar fi trecut 12 minute. 12 minute in care Robert poate ca ar fi putut fi salvat.

Pentru tatal lui Robert, aveau sa se scurga alte sase ore, in care nu a stiut nimic de fiul sau, pe care-l astepta acasa, sa se intoarca de la munca.

Marian Grigorie-tatal lui Robert: „Nu m-a sunat nimeni sa-mi spuna ca baiatul meu e mort.

Domnii politai, care eu, unul, muncesc si platesc taxele cum se platesc, nu m-au sunat si pe mine de la ora 2 pana la 8 si 16 minute”.

Acuzatiile martorului au starnit o ancheta interna in politie.

Alin Apostol-purtator de cuvant IPJ Dolj politie: „Conducerea Inspectoratului de Politie a dispus efectuarea verificarii cu privire la modul de actiune si interventie al politistilor care au venit in noaptea crimei”.

Principalul suspect a fost retinut si, cel mai probabil, va fi arestat preventiv. El a aflat abia la audieri ca Robert, tanarul pe care l-a injunghiat, a murit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si