Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de vineri, 18 septembrie. Mariana și băieții din casa iubirii de la Kanal D sunt în conflict.

„Puterea Dragostei”- ediție de neratat, doar la Kanal D

Dacă până acum Nicos și Alexandra s-au atacat reciproc, de această dată a venit rândul Marianei să își impună punctul de vedere.

În partea a doua a emisiunii, concurenta de la Puterea Dragostei nu își va mai putea ascunde nemulțumirile și va face acuzații la adresa băieților din casă.

Află motivul pentru care Mariana a decis să rupă tăcerea, doar urmărind partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei și online, live pe Kanal D, doar accesând stream online. Cel mai iubit show matrimonial din România poate fi urmărit nu doar la tv, ci și de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Mariana îl atacă pe Cristian Comănici

În partea a doua a emisiunii de astăzi, Mariana își va impune punctul de vedere. Concurenta îi va acuza pe băieții din casă că nu fac altceva decât să le amenințe în mod constant că le vor vota să plece acasă în gală. Se pare că nemulțumirile Marianei au legătură cu comportamentul lui Cristian, asta după cum concurenta va lăsa să se înțeleagă.

puterea dragostei 18 septembrie
Cristian Comănici, atacat de Mariana.[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Eu pot și acum să mă ridic și să plec acasă dacă vreau, dar nu vreau. Nu o să îi dau lui plăcerea asta. O să stau aici pentru că merit!", va spune Mariana în partea a doua a emisiunii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea Dragostei”. Bruneta i-a pus pe jar pe băieții din casă

Citeste si: Cum arăta Culiță Sterp în prima lui zi de școală

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, probleme cu poliția? Bruneta a părăsit țara definitiv

Vor exista tensiuni și între Andrada și Alexandru, dar și între Aya și Akebono.

Citeste si: Berna, primele declarații, cu ochii în lacrimi, despre despărțirea de Philip: „S-a produs o ruptură...”

Dacă certurile între băieți și fete au devenit o obișnuință în casa Puterea Dragostei, în partea a doua a emisiunii de vineri, Mădălina și Alexandra vor avea o discuție în contradictoriu, Mădălina fiind deranjată de comportamentul Alexandrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si