Vezi Online Video emisiunea „Puterea dragostei” Live pe Kanal D. Momente de suspans vor avea loc mâine în cadrul emisiunii iubirii de la Kanal D.

Mona îi e alături Andradei și o încurajează să ia atitudine în privința acuzațiilor care i se aduc. Alexandra își iese din fire și îi jignește pe băieți. Reacția lor nu întârzie să apară și astfel se naște încă un conflict.

Live Stream Online „Puterea dragostei”- Ediția de miercuri, 9 septembrie

Dacă vrei să vezi emisiunea „Puterea dragostei”, dar nu ești în fața televizorului, trebuie să știi că poți face acest lucru și pe telefon, laptop sau tabletă. Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina de LIVE STREAM.

puterea dragostei 9 septembrie
puterea dragostei 9 septembrie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum a reacționat Bianca de la Puterea Dragostei când a aflat că Livian are o nouă iubită: “Mă iertați, uitasem să șterg pozele cu noi doi”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a scos iubita în oraș alături de prietenii săi

Citeste si: Se lasă cu întâlnire în sala de judecată! Nelson Mondialu deschide proces

Akebono nu își mai stăpânește nervii și face un gest extrem, față de Mariana. Ce repercursiuni are fapta lui Akebono? E război total în casa dragostei.

Concurenții sunt cu nervii întinși la maxim, iar echipa de producție trebuie să intervină pentru ca situația să nu degenereze în violență. Cristina Mihaela se vede nevoită să ia o măsură fără precedent.

puterea dragostei 9 septembrie
puterea dragostei 9 septembrie[Sursa foto: Captură KANAL D]

O încăierare generală, cu țipete și tensiuni de neimaginat, a făcut ca măsurile să nu mai poată fi amânate. Ce a decis echipa de producție și care sunt urmările gestului făcut de Akebono? Cine l-a provocat și cine a pus gaz pe foc înainte ca situația să excaladeze până la a scăpa de sub control? Casa dragostei s-a transformat într-un teren minat, iar războiul dintre concurenți este mai aprig ca niciodată.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei abia așteaptă ca Andreea Pirui să-l facă tată: „O păpușică!” EXCLUSIV

Se anunță un episod ieșit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D. Cum decurg lucrurile și ce se întâmplă miercuri, la „Puterea dragostei”, pe Kanal D, sau online, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si