Gala de duminică a emisiunii “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

Pe întreaga perioadă de difuzare a reality-ului matrimonial (16:00 – 18:00) o medie de 715.000 de fani urmăreau în fiecare minut Gala “Puterea dragostei”. În minutul de maximă audiență, atins la 17:59, aproape un milion de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D!

Citeste si: Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Duminică, 24 ianuarie, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, cu 4,0% rating și 11,7% cota de piață, pe targetul Național, și 2,9% rating și 9,1% cota de piață, pe targetul all Urban. 

Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D! Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare weekend, de la ora 16:00 și 19:00!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si