Puterea dragostei. Cu toate că Nelson Mondialu a suținut că îl va susține, dacă Bianca demonstrează ce are nevoie, afaceristul și-a luat total mâna de pe propriul fiu, care a ales să rămână cu Bianca, în detrimentul familiei.

Citeste si: Nelson Mondialu probleme grave în familia lui: „Nu știu cine a lăsat-o însărcinată!”

Iată ce spun cei din casă despre această situație!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Puterea dragostei. ”M-am convins că mă iubește, dar i-am zis e vreo 3-4 ori că mai bine ne despărțim. Brusc nimeni nu poate face asta, dacă ai sentimente. Eu dacă îi ofer oportunitatea să ne despărțim și el zice da, înseamnă că el asta a vrut să facă, doar că avea nevoie să-i servesc eu lucrul ăsta”, spune Bianca.

Puterea dragostei

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”: „Dacă erai insistentă nu aveai șanse, te expediam”. Cuplul a făcut public primele mesaje dintre ei doi

”Câtă iubire îi oferă el, ea vrea maimultă, câtă atenție îi oferă el, ea vrea mai multă. Eu în viața mea nu am putut să fiu atât de calm cu o femeie, să-i ofer atâta atenție unei femei.

Poate ăsta nu e felul tău de a fi, dar o faci de dragul ei. Ești fenomenal câtă răbdare ai și câtă dragoste poți să-i oferi. O relație ca a lui este full-time și extra. Nu intervine plictiseala, dar când oferi prea mult și persoana de lângă spune că nu îi oferi destule…e prea mult”, spune Marius.

Puterea dragostei

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” și Jador: „Ce păcat că ai distrus o iubire”

Puterea dragostei. ”Din cât am urmărit, se vedea că e totul ok între voi, nu se vede deloc tensiune, dar nu e ceva sudat. Vă trebuie timp mult mai mult, încercări. Sunt bune și certurile într-o relație, să vezi cât de mult poți să o duci”, a spus Cătălin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si