Actualul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, va candida la următoarele alegeri prezidențiale din anul 2024. Putin va candida independent pentru președinția Rusiei.

Putin candidează la prezidențiale în 2024

Un politician de rang înalt din Rusia a făcut anunțul mult așteptat, cu privire la alegerile prezidențiale din anul 2024. Se pare că Vladimir Putin va lupta pentru Rusia la următoarele alegeri prezidențiale. Actualul președinte va candida independent.

Anunțul cu privire la candidatura lui Putin la următoarele alegeri prezidențiale a fost făcut de Serghei Mironov, un politician de rang înalt în cadrul partidului Rusia Justă. 

Declarația politicianului a fost făcută după ce reprezentantul partidului de la guvernământ, Andrei Turceak, a mărturisit că președintele nu va mai candida din partea Rusia Unită, în ciuda faptului că are susținerea tuturor membrilor. 

Citește și: Un profesor de economie din Rusia a făcut o mărturisire cutremurătoare: ”Nu aș bombarda Polonia chiar acum. I-aș lovi pe români. Au devenit prea aroganți”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

vladimir putin cu un document la birou

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse

[Sursa foto: Facebook]

Alegeri aproape câștigate

Vladimir Putin ocupă pentru a patra oară funcția de președinte al Federației Ruse.

Politicianul rus a ocupat pentru patru ani și funcția de prim-ministru al Federației Ruse, în perioada cuprinsă între 2008-2012. 

În ciuda vârstei înainte de 71 de ani, Putin va candida pentru încă un mandat prezidențial în Rusia.

Se pare că alegerile prezidențială din Rusia sunt doar o formalitate. Putin nu va avea mulți opozanți și beneficiază de sprijinul presei, al politicienilor și al poporului. În aceste condiții, Vladimir Putin ar urma să câștige detașat alegerile prezidențiale din anul 2024, relatează news.ro.

Vladimir Putin se bucură de susținerea poporului rus. Susținătorii lui Putin consideră corect războiul purtat de Rusia împotriva Ucrainei, Putin încercând să restabilească puterea țării. De asemenea, președintele este considerat de susținători drept omul care a stabilit ordine în Federația Rusia.

Următoarele alegeri prezidențiale din Rusia vor avea loc în luna martie a anului 2024. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si