Liderul de la Kremlin se îndoieşte însă de ”încrederea” pe care Moscova o poate avea în interlocutorii săi.

Putin a vorbit despre sfârșitul războiului din Ucraina

”Cum să ajungem la un acord? Şi ne putem înţelege cu cineva? Şi cu ce garanţii? Asta e evident toată problema(...).

Citește și: Vladimir Putin, amenințări la adresa Occidentului: ”Dorinţa de a-şi menţine dominaţia pe scena mondială creşte riscurile de conflict”

Dar, până la urmă, va trebui să ajungem la un acord. Eu am spus în mai multe rânduri că noi suntem pregătiţi de aceste aranjamente, suntem deschişi, dar asta ne obligă să ne gândim pentru a şti cu cine avem de-a face”, a declarat liderul de la Kremlin, în marja unui summit regional în Kazahstan.

Președintele rus a vorbit de un nou schimb de prizonieri cu SUA

”Contactele continuă la nivelul serviciilor de informaţii. Ele n-au încetat niciodată. Sunt posibile alte (schimburi de deţinuţi)? Da, totul este posibil”, a anunţkat Putin într-o conferinţă de presă, în marja unui summit regional în Kîrgîzstan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu masiv lângă Moscova. Explozie într-un centru comercial

”Acesta este rezultatul unor negocieri şi căutării unui compromis. În acest caz, s-a ajuns la compromisuri, iar noi nu refuzăm să continuăm această muncă în viitor”, a adăugat el.

”Nu am stabilit obiective pentru ca aceste negocieri să conducă la altele. Dar ele creează, este adevărat, o anumită atmosferă”, a declarat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si