Rusia nu va evita să folosească cele mai moderne arme

Dacă cineva are intenţia să se amestece din exterior în ceea ce se întâmplă (în Ucraina) şi să creeze ameninţări inacceptabile la adresa Rusiei, ei trebuie să ştie că riposta noastră(...) va fi rapidă şi fulgerătoare ”, ameninţă Putin în Parlamentul rus.

Citeste si: Rusia anunță expulzarea a opt diplomați japonezi

Rusia nu va ezita să-şi folosească cele mai moderne arme ”, ameninţă el.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Noi avem toate aceste intrumente cu care nimeni nu se poate lăuda actualmente. Noi nu ne vom lăuda. Le vom folosi, dacă trebuie. Şi aş vrea ca toată lumea să ştie acest lucru ”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Toate deciziile cu privire la acest lucru au fost luate deja ”, dă el asigurări.

Rusia a oprit livrările de gaz către două ţări din UE

Livrările de gaz din Rusia către Polonia au fost oprite, marți, iar ministerul pentru climă a alcătuit o echipă de criză, au anunțat autoritățile. De asemenea, Gazprom a sistat livrările de gaze către Bulgaria.

Citeste si: Afacere inedită. Un tânăr din Brașov recondiționează dube, care ulterior pot fi închiriate

Citeste si: Afacere inedită. Un tânăr din Brașov recondiționează dube, care ulterior pot fi închiriate

”Nu există încă un comunicat din partea rusă, dacă aceasta reprezintă îndeplinirea ultimatumului cu care a amenințat recent  Vladimir Putin.  Comunicatele oficiale pe această temă sunt așteptate în cursul zilei de astăzi (marți- n.r.)", informează site-ul polonez Onet.pl, citat de businessinsider.com.pl.

De asemenea, grupul rus Gazprom va suspenda livrările de gaze către Bulgaria începând de miercuri, a anunțat marți seară guvernul, invocând refuzul său de a se conforma noilor cerințe ale furnizorului, potrivit AFP.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si