Close sidebar
Close sidebar

Putin ar putea alege "distrugerea lumii" dacă simte că pierde războiul. Avertismentul unui fost consilier de la Kremlin

Președintele rus Vladimir Putin ar putea alege "distrugerea lumii" dacă simte că pierde războiul. Este avertismentul lui Abbas Gallyamov, cel care i-a scris, într-o vreme, discursurile președintelui rus, dar apoi a fugit din țară și a devenit un opozant al lui Putin.

Sorin Negru,

Vladimir Putin nu poate decreta sfârșitul luptelor fără să ofere o "victorie" celor din aparatul de putere al Rusiei. 

[Sursa foto: Kremlin.ru]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Abbas Gallyamov susține că, în prezent, Putin este dornic să pună capăt războiului din Ucraina dar se află într-o situație aparent imposibilă.

El nu poate decreta sfârșitul luptelor fără să ofere o "victorie" celor din aparatul de putere al Rusiei.

Citeste si: VIDEO- Președintele Vladimir Putin a tras focuri de armă ca să-i încurajeze pe soldații ruși (VIDEO)

Fostul consilier al președintelui rus nu exclude ca Putin să folosească armele nucleare împotriva Ucrainei.

Folosirea armelor nucleare, o opțiune pentru Putin

Abbas Gallyamov consideră că liderul de la Kremlin ar putea să apeleze la armele nucleare, dacă nu mai are alte soluții.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Pentru Putin pierderea acestui război înseamnă să-și piardă puterea, iar pierderea puterii înseamnă închisoare pe viață, în cel mai bun caz. Atunci când va trebui să aleagă între pierderea războiului, cu aceste consecințe, și distrugerea întregii lumi, s-ar putea să aleagă a doua variantă, distrugerea lumii", a declarat într-un interviu în exclusivitate la News Hour with CNN, la Antena 3. 

Citeste si: Volodimir Zelenski: Rușii pregătesc "un dezastru de mare amploare" în Herson

Putin are foarte multe fețe, arată fostul consilier de la Kremlin. El speră ca elitele rusești, când înfrângerea militară devine evidentă, să-l convingă pe Putin să facă un pas înapoi și să aleagă un succesor.

Generalii lui Putin au crezut că sunt "campionii lumii" și au fost bătuți de "neica nimeni" 

Fostul consilier al lui Putin consideră că nu există niciun risc, în acest moment, ca Vladimir Putin să fie înlocuit de la putere de generalii lui, din armata rusă.

"Trebuie să înțelegeți, generalii sunt complet demoralizați, nu sunt în stare să acționeze. Trebuie să înțelegeți psihologia acestor oameni. Ei sunt șocați profund. Ei au crezut despre ei că sunt 'campionii lumii' și au fost bătuți de 'neica nimeni'."

Citeste si: Berlusconi îl acuză pe Zelenski pentru războiul dintre Rusia și Ucraina. Reacția dură a viitorului premier italian, Giorgia Meloni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI