Mai multe fotografii cu copii de școală primară într-o dubă de poliție au fost surprinse, după ce aceștia au participat la proteste împotriva războiului din Ucraina.

Citeste si: Sean Penn a fost prins în războiul din Ucraina. Regizorul a mers kilometri pe jos până la granița cu Polonia

Fotografiile au fost distribuite de politicianul de opoziție Ilya Yashin, iar cei trei copii urmau să depună flori la ambasada Ucrainei și aveau bannere cu „Fără război”.

Peste 7.000 de persoane au fost arestate în Rusia 

În ciuda politicii de toleranță zero a Kremlinului față de disidență, rușii s-au adunat cu miile să protesteze, chiar dacă au riscat cu închisoarea. Peste 7.000 de persoane au fost arestate în 50 de orașe din Rusia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cel puțin 21 de persoane au fost ucise și 112 rănite în atacul asupra Harkovului

Manifestaţiile de duminică au coincis cu împlinirea a şapte ani de la uciderea politicianului de opoziţie Boris Nemţov. Unele dintre arestările operate de forţele de ordine ruse duminică au avut loc la un memorial improvizat pe un pod din apropierea Kremlinului, în locul unde a fost asasinat Nemţov, a indicat un martor.

Citeste si: Sute de schiori ruşi sunt blocaţi în Bulgaria. Nu știu cum se pot întoarce acasă după închiderea spaţiului aerian

Oligarhul Mihail Hodorkovski, unul din cei mai bogați afaceriști din Rusia, fost președinte al grupului petrolier Iukos, a îndemnat populația, printr-un mesaj video, să iasă în stradă și să protesteze împotriva regimului lui Putin.

Mai multe instituții au fost bombardate în Ucraina

Mai multe spitale au fost bombardate în Ucraina de la începutul războiului. Un orfelinat, o maternitate, Facultatea de Sociologie, Consiliul Administrativ, turul de televiziune și mai multe blocuri civile au fost distruse de armatele ruse.

Citeste si: UPDATE: Ministerul rus al Apărării susține că orașul Herson a fost cucerit în totalitate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si