Într-un mesaj video, liderul rus a spus că „rachetele cu rază lungă de acțiune au lovit instalații energetice, obiective militare și de comunicații".

„Un răspuns dur la orice alte acte teroriste”

El a promis "un răspuns dur la orice alte acte teroriste" pe teritoriul Rusiei, ca urmare a exploziei podului. 

Citeste si: Dictatorul din Belarus a mobilizat trupele la granița cu Ucraina

După explozia ce a survenit pe podul Crimeea, rușii nu au stat de o parte și s-au răzbunat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ucraina nu și-a asumat explicit explozia de pe pod, dar a lansat în spațiul public indicii care confirmă această ipoteză.

Zelenski, mesaj după exploziile de la Kiev: Se încearcă să fim anihilaţi şi şterşi de pe faţa pământului”

Înainte erau zeci, acum sunt sute de zile de când Rusia a pornit „operațiunea militară” în Ucraina. Astăzi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat că se încearcă anihilarea ucrainenilor, anunţând că sunt mai mulţi morţi şi răniţi în urma unor explozii din Kiev și alte orașe ucrainene.

Citeste si: Trei rachete lansate de ruși au trecut deasupra Republicii Moldova: „Încălcarea spațiului nostru aerian este inacceptabilă”

„  A 229-a zi de război. În ziua 229 se încearcă să fim anihilaţi şi şterşi de pe faţa pământului  ”, a scris Zelenski pe Facebook, postând şi imagini de pe străzile din Kiev.

El afirmă că unii oameni au fost ucişi în timp ce dormeau, iar la Kiev şi Dnipro au fost atacaţi oameni care mergeau la serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si