Close sidebar
Close sidebar

Rabla Electrocasnice 2022. Pe 6 mai începe prima ediție din acest an

Rabla Electrocasnice 2022 prima editie 6 mai. Potrivit calendarului, prima ediție a programului Rabla Electrocasnice va începe în curând. În acest an, programul va avea două ediții!

Madalina Grigore,

Începe programul Rabla pentru Electrocasnice 2022. 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rabla Electrocasnice 2022 prima ediție 6 mai. Administrația Fondului pentru Mediu anunțat că din data de 6 mai vor începe să fie generate vouchere pentru aparatele electrocasnice .

Pe 6 mai 2022 începe prima ediție Rabla Electrocasnice din acest an

Ținând cont de ultima ediție din 2021, interesul pentru programul este unul crescut. Acest lucru a putut fi observat în epuizarea voucherelor rabla electrocasnice în doar câteva minute în cadrul ediției anterioare.

Primul pas pentru a putea obține vouchere la prima ediție din 2022 este să știi când vei începe programul. Astfel, în acest an, prima ediție a programului va începe vineri, 6 mai.

Citeste si: Atentie mare la ATM. Dacă faci acest lucru, o să-ți dispară banii din bancomat

În acest moment nu a fost comunicat dacă conturile create anul trecut vor rămâne valabil și în acest an sau doritorii vor fi nevoiți să se afle din nou. Persoanele care nu au un cont existent vor putea face unul în luna mai.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Potrivit calendarului publicat de AFM, cea de-a doua editie va avea loc vineri, 2 decembrie.

Având în vedere că și 6 mai 2022, dar și 2 decembrie 2022 pică în zile de vineri, există posibilitatea ca etapele din cadrul programului Rabla Electrocasnice 2022 vor fi destul de asemănătoare cu cele din anul trecut.

Care este valoarea voucherelor acordate în cadrul programului

Programul Rabla pentru Electrocasnice, împărțit ca și anul trecut în două ediții, beneficiază în acest an de un buget de 100 de milioane de lei, astfel că mai mare sumă până în acest moment. Comparativ cu bugetul Rabla Electrocasnice din 2021, care a fost de 75 de milioane de lei, în 2022 se poate observa o creștere de 33%.

Citeste si: VIDEO- Când va începe acordarea voucherelor pentru populație. Declarațiile ministrului Muncii

Prima ediție care începe pe 6 mai 2022 va avea un buget alocat de 40 de milioane de lei, iar cea de-a doua, de pe 2 decembrie 2022, va avea un buget mai mare, de 60 de milioane de lei.

Ghidul Rabla pentru Electrocasnice a fost modificat în noiembrie 2021 și permite ca bugetul rămas din anul anterior să poată fi folosit în anul următor.

Citeste si: VIDEO- Prețul petrolului a explodat din nou. Ce se întâmplă cu prețul motorinei și benzinei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI