Close sidebar
Close sidebar

RADET intra in insolventa. CGMB a decis sa demareze aceasta procedura. Ce se va intampla cu distributia apei calde in Capitala

Consilierii generali au mandatat astazi consiliul de administratie sa demareze procedura de intrare in insolventa a RADET.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest amendament a fost facut de catre viceprimarul Bucurestiului, Aurelian Bradeanu, ca fiind o solutie pentru ca distribuitorul de apa calda si caldura din Bucuresti sa scape de o parte din datorii si sa se redreseze financiar.

Potrivit proiectului de hotarare, CA al RADET este mandatat sa ia "toate masurile tehnice, juridice si economice necesare pentru asigurarea continuitatii activitatii RADET, in vederea garantarii livrarii agentului termic pentru populatie si pentru institutiile racordate la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica".

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Consilierii generali au votat si un amendament la acest proiect, care prevede inceperea procedurilor de intrare in insolventa a RADET. Amendamentul a fost votat cu 28 de voturi "pentru", din partea consilierilor PSD si ALDE.

Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Sorin Chirita, a declarat ca joi CA va lua act de decizia CGMB, dupa care va inainta Tribunalului Bucuresti cererea de intrare in insolventa a regiei de termoficare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI