Aleyna a fost descalificată în ultima gală "Casa iubirii". Fosta concurentă se pare că primește mesaje de susținere de la fanii săi. 

Aceasta a publicat recent pe paginile sale sociale un mesaj primit de la un bărbat necunoscut, în care acesta își manifestă admirația pe care o are față ea.

aleyna casa iubirii

Fosta concurentă de la "Casa iubirii", susținută de un bărbat necunoscut

[Sursa foto: Capturi video Casa Iubirii]

Aleyna, mesaje de susținere de la bărbați necunoscuți: "Radiază frumusețe și compasiune" 

În ultima gală a emisiunii, Aleyna a fost descalificată împreună cu Marius, după ce concurentul a adus dovezi cum că ar fi încălcat regulamentul. Cu lacrimi în ochii, Aleyna și-a luat rămas bun de la pretenii din casă și a părăsit competiția.

Scandalul generat de descalificarea Aleynei a împărțit fanii emisiunii în două tabere. În timp ce unii consideră corectă eliminarea concurentei, alții susțin că locul Aleynei încă trebuia să fie în competiție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Aleyna și Marius, descalificați din ”Casa iubirii”, după ce s-au văzut în afara competiției: ”Ați încălcat regulamentul”. Ștefan, șocat de ceea ce s-a petrecut între cei doi

Fanii Aleynei continuă să îi trimită mesaje de susținere. Recent, fosta concurentă a primit un mesaj de la un susținător, un bărbat necunoscut. Aleyna a decis să facă public mesajul, publicându-l pe rețelele sociale.

mesaj de sustinere aleyna

"Radiază frumusețe și compasiune". Aleyna nu s-a mai ascuns și a făcut public mesajul pe care l-a primit de la el

[Sursa foto: Instagram- Melek Aleyna]

Dragă Aleyna, îmi găsesc cuvintele ponderate și respectuoase pentru a-ți transmite și ție un mesaj care să atingă cele mai profunde colțuri ale inimii tale în aceste momente dificile prin care treci.

Privind în adâncul ființei tale, observ o eleganță și o forță interioară care te definesc ca ființă umană, și vreau să îți spun că admirația mea pentru tine este nemărginită. Realizez că traversezi răni și traume care nu sunt niciodată ușor de vindecat, și totuși, îți păstrezi un spirit cald și blând care radiază frumusețe și compasiune. Purtarea ta este adânc înrădăcinată în bunul simț și înțelegerea pentru cei din jurul tău, iar asta este o trăsătură demnă de laudă. În ciuda tuturor provocărilor ai reușit să rămâi neclintită și să trăiești cu noblețe și demnitate, este o parte din mesajul pe care Aleyna l-a primit din partea susținătorului.

Acesta nu este singurul mesaj de susținere primit de fosta concurentă. Pe platformele sociale, fanii Aleynei au realizat mai multe videoclipuri cu momente pe care fosta concurentă le-a avut în emisiunea "Casa iubirii". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si