Radio Impuls va anima atmosfera la Wonder Family Fest, cel mai amplu eveniment dedicat familiilor din România. DJ-ii de la Radio Impuls vor fi acolo pentru a aduce muzica și buna dispoziție, întâlnindu-se cu fanii și asigurând o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți la festival.

În zilele de sâmbătă și duminică, activările speciale vor fi moderate de bine-cunoscuții colegi de la "Uzina de Dume", Mishu și Ștefan, alături de carismaticii Even Steven și Mihai Hinda.

Aceștia vor aduce în fața publicului momente de neuitat, invitați speciali, momente interactive și muzică de calitate, specifică Radio Impuls.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Wonder Family Fest este un eveniment unic în România, care aduce împreună zeci de artiști de talie internațională, printre care printre care Luis Fonsi, Andra Gogan, Dorian Popa, Smiley, Geo Da Silva, Theo Rose, Vlăduța Lupău, Iuliana Beregoi și mulți alții. Festivalul include activități de joacă și jocuri tematice, concursuri captivante și ateliere creative, cum ar fi desenul, realizarea de produse handmade și cântatul la ukulele.

Scopul festivalului este de a oferi familiilor un cadru sigur și prietenos unde, timp de trei zile, vor putea participa la activități perfecte pentru crearea de noi amintiri.

Wonder Family Fest promite să aducă multe zâmbete pe fețele copiilor, părinților și bunicilor, oferindu-le momente magice și de neuitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si