Într-un live care a avut loc pe TikTok, Radu și-a deschis sufletul în fața Mihaelei și a vorbit despre sentimentele sale. A dat uitării faptul că mii de oameni îi priveau pe cei doi foști concurenți.

Radu a început să îi facă complimente Mihaelei și să o laude în fața internauților pentru calitățile pe care le are.

Radu a dat frâu liber sentimentelor. Mihaela este genul de femeie alături de care și-ar petrece viața

Băiatul care a câștigat sezonul anterior trofeul „Casa Iubirii” a spus pe live că Mihaela este genul de femeie din visurile sale și alături de care și-ar forma o relație de iubire. Radu a recunoscut că el și Mihaela nu ar fi putut vreodată să formeze un cuplu. Radu a spus că o place pe Mihaela, dar cu toate acestea ei doi sunt diferiți din mai multe puncte de vedere pe care el le consideră foarte importante într-o relație de iubire.

Este vorba despre faptul că s-au născut și au crescut în zone diferite și fiecare dintre ei respectă tradiții și obiceiuri diferite care nu se aseamănă. Îi mai diferențiază și felul în care au fost crescuți și stilul de viață pe care fiecare dintre cei doi îl are, alte motive pentru care Radu și Mihaela nu ar putea forma un cuplu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Vă spun cât se poate de sincer că mie îmi place de Mihaela pe bune. Nu e nicio glumă. Eu dacă aș vrea vreodata o femeie în viața mea, mie mi se pare că Mihaela ar fi perfectă pentru mine din toate punctele de vedere.

E harnică, vine de la țară, e frumoasă, are foarte multe atuuri și are și o minte foarte înțeleaptă.

Citește și: Mesaj neașteptat primit de Lorena, după despărțirea de Laurențiu. Cine o consolează pe fosta concurentă de la Casa Iubirii: "Nu realizează ce a făcut"

Dar ceea pe noi doi n-o să ne poată face să fim împreună, în primul rând, e că eu pe Mihaela o cunosc sub un alt context și m-am obișnuit cu ea diferit. Iar doi la mâna, venim din vieți diferite, suntem total paraleli. Femeia asta e din Satu Mare, eu sunt de aici. Pot să-l dau cel mai bine exemplu pe Sorin(n.r. câștigătorul primului sezon „Casa Iubirii”). El a fost cu Nicoleta, ei doi nu s-au potrivit la vieți. Exact aceeași situație la noi. Mihaela are viața ei, are tradițiile ei, are stilul ei de viață, este obișnuită diferit. Eu sunt dintr-o altă zonă, la fel, lucrurile sunt diferite. De aceea vă spun, având vieți diferite, noi ne-am ciondăni, n-am putea să avem ceva împreună vreodată, deși Mihaela e foarte mișto.

Și dacă vreodată, vreo prietenă de-a ei mai e ca ea și ea din București, să-mi scrie. Îi doresc Mihaelei să-și găsească un bărbat cel puțin pe măsura ei. Mihaela să aibă foarte mare grijă ce bărbat își ia lângă ea, pentru că e mișto și e hazlie.

Mi se pare că suntem foarte asemănători din multe puncte de vedere. Îmi place stilul ei, vibe-ul ei, nebunia ei, e vrednică, ambițioasă, e frumoasă, e înaltă. Are niște ochi frumoși, are un zâmbet frumos.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

E tot timpul aranjată, dichisită. Ceea ce mie îmi place la o femeie. Mihaela are lucruri mișto. Sunt conștient că noi nu o să putem să fim niciodată împreuna, pentru că e diferența de stil de viață”, a declarat Radu, în live-ul de pe TikTok, citează Wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si