Radu de la "Casa Iubirii" pare să fie gelos după de Kinga l-a invitat pe Cătălin în camera roșie, la doar o zi distanță după ce a avut tot acolo o întâlnire fără rezultat cu fostul partener.  

"Sunt foarte dezamăgit de ea", spune Radu în cel mai recent episod al emisiunii "Casa Iubirii" de la Kanal D.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, atac la adresa Corinei, după ce a părăsit competiția

Kinga l-a așteptat pe Cătălin în camera roșie cu bunătăți. "Ți-am pregătit și un sandviș făcut doar de mine. Sper să-ți placă", i-a spus blondina care pare să-l fi uitat pe Radu. 

"Subiectul Kinga-Radu s-a încheiat"

"Hai, măi Radu, nu mai fi gelos! Ți-ai pierdut șansa pe care ai avut-o", au încercat să-l consoleze fetele din emisiune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"E vina mea?", a întrebat Radu, căruia fetele i-au răspuns că nu are sens să mai aștepta explicații și că nu o să le primească niciodată.

Citeste si: Kinga de la "Casa Iubirii", supusă unui test uluitor în camera roșie. "Am simțit ură sau ceva asemănător"

Kinga s-a destăinuit în fața prezentatoarei Andreea Mantea: "Subiectul Kinga-Radu s-a încheiat. Mă simt neînțeleasă", a spus ea. 

Andreea Mantea le-a propus celor doi să rămână măcar prieteni. Vezi în emisiunea de miercuri seara de la Kanal D ce a răspuns Radu la această propunere.

Relație tensionată între Radu și Kinga

Relația dintre Kinga și Radu părea una care ar fi putut avea succes. Cu toate acestea, în ultima săptămână, Kinga a spus că este tot mai nefericită lângă Radu și își dorește să cunoască și alți concurenți din casă, precum Robert, pe care l-a plăcut din prima clipă.

După ce zilele trecute Kinga a spus că vrea să pună punct idilei pe care a avut-o cu Radu, concurentul a luat de această dată o decizie importantă.

"Din moment ce Kinga și-a asumat lucrul acesta și a spus că dorește să cunoască și ea pe altcineva, de ce să nu-mi acord și mie această șansă, măcar să încerc”, a spus Radu.

Citeste si:   Momente tragice în platoul Casa Iubirii! Medicii au fost chemați de urgență: „I s-a făcut rău”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si