Radu Drăgușin a avut performanțe deosebite în campionatul italian, la Genoa, și a avut mai multe oferte de transfer din Anglia, Germania sau Spania.

Citește și: VIDEO. Franz Beckenbauer a murit la vârsta de 78 de ani. Starea de sănătate a legendarului fotbalist s-a degradat după moartea fiului său

Deși Bayern Munchen a intrat în ultimele zile pe fir și a încercat să-l deturneze, Radu Drăgușin a rămas fidel înțelegerii pe care o făcuse inițial cu Tottenham Hotspur și a ales Premier League.

Radu Drăgușin urmează să se transfere pentru suma de 30 de milioane de euro- cu tot cu bonusuri- conform ultimei oferte făcute de englezi celor de la Genoa.

Informația pe surse a fost furnizată de jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat în transferurile din fotbal.

Radu Drăgușin devine, astfel, cel mai scump fotbalist român din istorie, departe de locul doi din clasament, Adrian Mutu, transferat în 2003 de la Parma la Chelsea pentru 19 milioane euro. 

Radu Drăgușin va avea un salariu de 3 milioane euro pe sezon, contractul său fiind pe o perioadă de 5 ani.

Radu Drăgușin, în drum spre Londra

Rămâne de văzut dacă Radu Drăguşin va confirma în Premier League, un campionat extrem de puternic.

După disputarea a 20 de etape din Premier League, Tottenham se află pe locul 5 în clasament, cu 39 de puncte, la distanță de 6 puncte de liderul Liverpool.

Reamintim faptul că fundașul român de 22 de ani a fost dorit cu insistenţă în această perioadă de "mercato" de Napoli, Barcelona și Bayern Munchen.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fundașul român va călători azi la Londra, pentru vizita medicală programată în această după-amiază!

Ce scrie presa engleză despre transferul lui Radu Dragusin în Premier League

Deschiderea de site pe Sky Sports este dedicată, miercuri la prânz, lui Radu Drăgușin și transferului său la Tottenham.

"Tottenham se pregătește să o învingă pe Bayern Munchen prin semnarea cu fundașul român în vârstă de 21 de ani, Radu Drăgușin", scrie Sky Sports.

Internaţionalul român va zbura la Londra pentru un examen medical miercuri după-amiază, spun jurnaliștii britanici.

Drăgușin a optat pentru o mutare la Spurs, în ciuda interesului recent venit din partea campioanei din Bundesliga.

Radu Dragusin a decis sa se alăture lui Tottenham în pofida lui Bayern Munchen.

Spurs ajunseseră la un acord cu Genoa în valoare de 25,9 milioane de lire sterline (30 milioane de euro), inclusiv 6 milioane de euro în bonusuri, înainte ca Bayern să lanseze o ofertă cu întârziere în încercarea de a deturna afacerea.

Bayern Munchen oferise 31 de milioane de euro, dar Genoa l-a lăsat pe Drăgușin să decidă la ce club vrea să joace.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Românul a ales Tottenham", punctează Sky Sports.

Radu Drăgușin, la aeroportul din Genova pentru zborul spre Londra

Radu Drăgușin, la aeroportul din Genova pentru zborul spre Londra

[Sursa foto: Twitter]

Radu Drăgușin, dorit de antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou 

Genovezul Radu Drăgușin „va zbura AZI la Londra”, după ce Tottenham a deturnat "deturnarea" românului la Bayern Munchen pentru un fundaș de 21 de ani, scrie Daily Mail.

Radu Drăgușin a „hotărât că vrea să se alăture lui Tottenham”, după ce ieri s-a informat că echipa lui Ange Postecoglou este aproape de a ajunge la un acord pentru a semna cu fundașul Genovei.

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a vorbit despre posibilitatea ca fundașul central să ajungă sub comanda sa.

"Așa cum am spus înainte de fereastra de transferuri, avem niște obiective, anumite ținte și lucrăm în acest sens. Oamenii din culise și responsabilii lucrează în acest sens, iar rolul meu în acest sens este să răspund atunci când sunt căutat pentru îndrumarea drumului pe care trebuie să mergem”, a spus Ange Postecoglou.

Radu Drăgușin pleacă de la Genoa

Radu Drăgușin pleacă de la Genoa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si