Close sidebar
Close sidebar

Radu, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter, implicat într-un accident rutier, a murit

Radu, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter a decedat, luni, în urma complicaţiilor survenite, după operaţia de la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a ajuns de urgenţă duminică seară, după un accident rutier.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, tânărul ar fi traversatneregulamentar Calea Moţilor din Cluj-Napoca, iar în urma analizelor, şoferul nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

Radu Ţenter a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, însă a decedat din cauza leziunilor grave suferite.

Fostul antrenor al naţionalei de baschet, Marcel Ţenter, se află împreună cu familia la spital, iar colegii să de serviciu, dar şi fanii Universităţii Cluj, alături de care Radu a stat de multe ori în peluza "Şepcilor Roşii", au transmis numeroase mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare, scrie News. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Marcel Ţenter are 51 de ani şi a condus echipa naţională la Euro-2017, în grupa de la Cluj-Napoca. El se află de câţiva ani pe lista de aşteptare pentru un transplant de rinichi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI