Close sidebar
Close sidebar

Radu Ille a vazut moartea cu ochii! Cantaretul de muzica populara a fost implicat intr-un accident

Radu Ille a marturisit ca a trecut prin clipe teribile. Cantaretul de muzica populara a fost implicat intr-un accident rutier grav.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce se indrepta spre Botosani, alaturi de Nina, sotia sa, si trupa lui, doua carute au aparut in fata masinii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Saptamana trecuta trebuia sa am doua evenimente. Ne indreptam spre Flamanzi de Botosani si GPS-ul ne-a bagat pe o scurtatura, unde, la un moment dat, coboram in curba, si pe sensul nostru, veneau doi carutasi si s-au urcat pe masina cu caruta.

Cosmar! Daca strapungeau cu copitele, ne macelareau pe mine si pe Nina. Eu imi vedeam doar copiii. Mi-era teama, lumea s-a adunat, eu nu mai stiam ce se intampla. Carutasul s-a ridicat si a inceput sa dea cu pumnii in cai si in caruta", a spus Radu Ille, potrivit wowbiz.ro. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI