Radu Mazăre și-a transformat hotelul din Madagscar într-unul dintre cele mai luxoase stabilimente din zonă. Fostul primar al Constanței condamnat în România, a investit câteva sute de mii de euro și în această iarnă a inaugurat cea mai mare piscină din Madagascar pe un teren de lângă resortul său. De asemenea, românul a inaugurat și un centru SPA cu saună scandinavă și masaj cu apă, o sală de fitness și una de jocuri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, Mazăre a mai inaugurat un al doilea restaurant cu un bar care are deschidere direct la piscină. Aici se pot servi produse din bucătăria internațională dar și rețete locale cu fructe de mare. Seara, la hotel se organizează petreceri tradiționale iar în weekend, un DJ întreține atmosfera până târziu în noapte. De asemenea, s-a inaugurat și o sală de conferințe cu o capacitate de 150 persoane, dotată cu video-proiector și sistem performant de sunet.  

Citeste si: Declaraţii incendiare ale lui Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei! "S-au speriat! Nu înţelegeam ce se întâmplă"

Resortul lui Mazăre, cel mai luxos din regiune!

În acest moment, Mantasaly Resort are 4 stele și o capacitate de 128 de locuri dispuse în 16 bungalow-uri, fiecare împărțit în două apartamente. Hotelul este complet independent din punct de vedere energetic și își ”produce” singur apă. Mazăre a ridicat resortul pe un teren concesionat de la un vechi trib situat pe malul Oceanului Indian, la câțiva metri de o pădure.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si