Close sidebar
Close sidebar

Radu Mazăre, după gratii. Ce mănâncă fostul edil la închisoare

Radu Mazăre și-a petrecut prima noapte în arest. Fostul primar al Constanței a fost adus în țară, luni seara, și încarcerat la Penitenciarul Rahova.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Realitatea TV, Radu Mazăre primește ceai cu pâine și marmeladă. La prânz, fasole cu cârnați.

Mazăre are de executat 9 ani de închisoare. Pedeapsa a fost primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje. Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre va fi dus, marţi, de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut în dosarul Polaris, în care Mazăre a fost condamnat, între timp, în primă instanţă, la 9 ani şi 10 luni de închisoare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Reprezentanţii ICCJ au anunţat că este programată o şedinţă, de la ora 14.30, în Sala secţiilor unite, în dosarul 4453/1/2015.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI