Radu Mazare este la un pas de executarea silita, dupa ce a pierdut procesul cu Stere Beca, lider al Comunitatii Aromane din Constanta si fost luptator la Revolutie. Cu cateva saptamani in urma, Judecatoria Constanta a respins actiunea de contestare a executarii silite formulate de Radu Mazare in contradictoriu cu Stere Beca, urmand ca fostul primar sa-i plateasca lui Beca suma de 10.000 de lei.

In 2013, Mazare l-a facut pe revolutionar „milog”, la inaugurarea unui cartier ANL din Constanta, unde Stere Beca incercase sa-l abordeze, solicitand conditii preferential pentru cei care au luptat impotriva comunismului, in decembrie 1989.

Beca l-a actionat in instanta pe Mazare si i-a solicitat despagubiri de 5.000 de lei, insa judecatorii au decis dublarea acestei sume.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Anul acesta, Radu Mazare a contsestat executarea silita, insa fara succes. Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si