Radu Mazăre rămâne după gratii. Decizia a fost luată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație şi Justiție. Fostul primar al Constanței împreună cu Sorin Strutinsky au formulat o cerere de anulare a pedepsei, care, ulterior, a fost respinsă în instanță.

Citește si: VIDEO| Frații Radu și Alexandru Mazăre, în libertate pentru câteva ore pentru a-și conduce pe ultimul drum mama

În urmă cu puțin timp, Mazăre a redactat o cerere potrivit căreia cere anularea pedepsei. Însă, a fost respinsă de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiție. Decizia pronunțată luni de judecătorii ICCJ este definitivă.

Ce se întâmplă acum cu Radu Mazăre

Fostul edil al Constanței se află în închisoare. Constănțeanul își va ispăși pedeapsa de cinci ani de închisoare. Omul de afaceri a fost condamnat, în trecut, în dosarul "Polaris”, pentru luare de mită și conflict de interese.

În cererea formulată, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, precum nefondate, contestațiile în anulare formulate de Radu Mazăre și de omul de afaceri Sorin Strutinsky, împotriva deciziei din februarie de condamnare la 5 ani de închisoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Radu Mazăre merge la înmormântarea mamei sale

Fostul primar ispășește, în prezent, o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje și terenuri din Mamaia. Mai mult de atât, el este judecat în mai multe dosare de către procurorii DNA.

Eduard Martin, fostul deputat PSD, acționar la compania "Polaris", a fost achitat definitiv, prin decizia ICCJ din luna februarie.

El a primit, atunci, o sentință de cinci ani şi jumătate de închisoare. Cu atât mai mult, singurii condamnați au fost Radu Mazăre și Sorin Strutinsky. Aceștia au primit câte 5 ani de închisoare fiecare.

Citește si: Primele imagini cu Alexandru și Radu Mazăre în libertate. Au fost însoțiți de șapte gardieni la înmormântarea mamei

Instanța supremă a decis confiscarea de la cei doi oameni de afaceri a câte 3.416.371,02 lei. Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA, în luna decembrie 2015. Fostul primar a fost condamnat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În același dosar, a fost trimis în judecată şi fostul deputat Eduard Martin, acționar la compania Polaris M Holding SRL. Acesta a fost acuzat de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu. Pe lângă cei doi, implicat a fost şi omul de afaceri Gabriel Strutinsky.

El a fost acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la luare de mită.

Citește si: Radu Mazăre Jr., confesiuni sincere despre tatăl său aflat în spatele gratiilor: "Simt că tata e mândru de mine"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si