Close sidebar
Close sidebar

Radu Mazăre scapă de arestul preventiv într-un dosar

Magistrații instanței supreme au admis, marți, contestația lui Radu Mazăre și au revocat arestul preventiv dispus în dosarul Polaris, decizia fiind definitivă. Astfel, Radu Mazăre rămâne doar cu pedeapsa definitivă de 9 ani din dosarul retrocedărilor.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Cu majoritate, admite contestaţia formulată de inculpatul Mazăre Radu Ştefan.(...) Revocă măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Mazăre Radu Ştefan prin mandatul de arestare preventivă nr.1/10 ianuarie 2018 emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia penală”, se arată în minuta instanței.

Citeste si: EXCLUSIV. Radu Mazăre și soția sa și-au consumat căsătoria în camera intimă de la Rahova

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Înalta Curte menţine măsura arestării preventive în cazul lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost plasat inițial, în dosarul Polaris, sub control judiciar, însă fostul edil a încălcat condiţiile şi a plecat în Madagascar, fiind emis ulterior mandat de arestare pe numele său.

Sursa: digi24.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI