Radu Trihenea, polițistul din Cisnădie, în vârstă de 38 de ani a fost condus pe ultimul drum! Colegi de peste tot din țară au venit să-și ia rămas bun de la aceasta.

Înmormântare polițist Radu

El este Radu Trihenea, polițistul mort în timp ce dirija traficul.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Antena 3 CNN]

Citește și: Ion Iliescu împlinește 94 de ani pe 3 martie 2024: Ce se mai știe de fostul președinte? 

Ce a mărturisit vinovatul pentru moarte polițistului?

El a fost accidentat în seara zilei de 13 februarie, când dirija traficul pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu, într-o zonă unde s-a acumulat apă pe carosabil, din cauza precipitațiilor abundente. Atunci, el ar fi încercat să oprească un șofer, însă acesta ar fi pierdut controlul volanului, a virat stânga și l-a izbit în plin pe polițistul local. După incident, cetățeanul german a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins la scurt timp.

Agentul a fost dus la spital în stare gravă, însă după două săptămâni acesta a pierdut lupta cu viața. Radu a suferit trei stopuri cardiace.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul în vârstă de 40 ani, de origine română a declarat că a plecat din țară după ce a fost amenințat. Se pare că incidentul l-a marcat teribil, iar oamenii se purtau urât cu el.

Eu sunt de câteva zile în Germania! Eu oricum am vrut să plec anul acesta în Germania ca să-mi verific sănătatea pentru că în România nu aveam asigurare de sănătate și nici posibilități financiare.

Nu am plecat ca să mă sustrag justiției! Am plecat pentru că nu am mai suportat psihic. Am fost amenințat în seara accidentului când am fost dus pentru a-mi recolta probe biologice cu moartea de un membru al familiei. Am mai primit amenințări noaptea la telefon cu număr ascuns! În plus, de asta parcă și vecinii și oamenii de pe stradă mă priveau cu alți ochi.. Unii nici nu mai răspundeau la salut! Aveam gânduri sumbre să-mi pun capăt zilelor. La sfatul unui prieten am hotărât să vin în Germania unde am o soră și alte neamuri care mă ajută măcar cu vorbă bună”, a spus bărbatul conform Turnul Sfatului.

Înmormântare polițist Radu

Imagini de la înmormântarea polițistului Radu Trihenea.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Cine e femeia condamnată la închisoare pentru propagandă teroristă? Florentina a mai fost acuzată în trecut de fapte similare

Primarul din Cisnădie a ținut și el să transmită un mesaj pe pagina de Facebook, acolo unde a spus despre Radu Trihenea că nu era doar un poliţist local devotat, ci şi un membru activ al comunităţii, el fiind v oluntar la Salvamont Cisnădie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si