Close sidebar
Close sidebar

Radu s-a destăinuit în fața lui Emanuel. Ce spune concurentul despre copilăria sa

Competiția a ajuns la final, iar concurenții din ”Casa Iubirii” se simt ușurați și vor să spună lucrurilor pe nume, dar și ce trăiri au avut în casă.

Diana Bostan,

Radu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Radu a avut un moment de sinceritate și a vorbit deschis cu Emanuel, atât despre competiție, cât și despre viața de afară.

Radu a vorbit despre copilăria sa

Emanuel și Radu au avut o discuție despre felul în care sunt percepuți de către telespectatori, dar și despre ce au arătat în ” Casa Iubirii ”.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important în legătură cu sezonul 2 al emisiunii ”Casa Iubirii”

Radu susține că nu a arătat atât cât și-ar fi dorit, doar că nu a simțit că este cineva în casă pentru care să facă aceste lucruri.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Concurentul i-a povestit lui Emanuel că a avut o copilărie cu lipsuri materiale, dar că a fost fericit și a fost răsfățatul casei.

Concurenții au vorbit despre cum sunt recunoscuți în afara casei

Aceasta emisiune le-a adus multă expunere și susținători, iar de multe ori au fost urmăriți la cumpărături.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D! Andreea Mantea, pregătită pentru o nouă serie de concurenţi aflaţi în căutarea dragostei: “Fiţi cu ochii pe ei!”

Concurenții au povestit că de multe ori au fost abordați pe stradă sau la cumpărături pentru a face poze cu susținătorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI