Radu Zamfir spune ca a reusit sa treaca peste acel moment, in care Adrian Iovan si Aura Ion au murit, fiind impacat ca a facut „200%” din ce putea sa faca un om in acea situatie. Intr-un interviu acordat publicatiei life.ro, Zamfir a rememorat clipele in care si-a vazut moartea cu ochii.

"Imi amintesc tot, dar caut sa ma indepartez cat mai mult de tot ce s-a intamplat atunci, pentru ca orice intoarcere la acele momente doare. 

Este regretabil ce s-a intamplat. Eu am reusit sa depasesc momentul acela doar prin faptul ca am facut 200% din ce putea sa faca un om pus in acea situatie. Si am realizat acum ceea ce mi-au spus pacientii in tot acest timp: domnule doctor, dumneavoastra ati scapat sa ne scapati si pe noi! Pentru asta cred ca m-a lasat Dumnezeu in viata. As mai completa ca m-a lasat sa fiu alaturi de familie, sa imi vad copiii crescand.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

In dupa-masa aceea mi-am vazut de cateva ori moartea cu ochii. Nici nu am avut timp sa imi fie frica. Am fost doar spectator neputincios al prabusirii. Nu am avut nicio reactie. Si, reluand statistica accidentelor aviatice, am realizat ca am fost in afara statisticii. Poate ca pe altii i-ar fi schimbat lucrul acesta, in bine, in rau, cine stie? Dar eu sunt acelasi.

Am operat la doua saptamani de la accident, iar pacienta de atunci a venit cateva luni mai tarziu la control si mi-a amintit. Am acelasi loc de munca, am aceeasi familie, chiar putin mai numeroasa, de cand a aparut si Sonia. Sunt acelasi om. Poate un pic mai intelept. In sensul ca am devenit omul care constientizeaza ca trebuie sa se bucure de fiecare moment din viata”, a povestit Radu Zamfir pentru life.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si