Raed Arafat a castigat anul trecut 81.010 lei in functia de secretar de stat la Ministerul de Interne, pozitie de unde coordoneaza activitatea Inspectoratului de Stat pentru Situatii de Urgenta. Conform unui calcul simplu, Arafat a castigat lunar 6.750 de lei in fiecare luna, cu 1.250 de lei mai mult decat spunea anul trecut ca primeste. El si-a pierdut, insa, fata de anul precedent, doua surse de venit: cea de la Ministerul Sanatatii si cea de cadru didactic.

Medicul a dezvaluit castigurile sale in cadrul unui show de televiziune, unde a fost acuzat ca a angajat „postaci” pentru a-i face imagine. „ Salariul meu, ca am vazut cineva vorbind de un salariu gras pe care-l primesc, nu este nici mare, nici mic si vorbim de aproximativ 5.500 de lei. Daca am fost asa corupt si am primit bani de la firme pe care le-am favorizat si am primit foloase, va rog sa mi le gasiti... eu nu stiu unde sunt”, spunea Raed Arafat la o luna dupa tragedia din Colectiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Raed Arafat a fost mutat de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Afacerilor Interne in ianuarie 2014. Conform declaratiei de avere de anul trecut, el a castigat 61.500 lei de la MAI, 11.650 lei de la MS si 16.136 lei de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila.  Veniturile cumulate pe anul 2014 au fost asadar de 7.440 de lei pe luna, adica cu aproape 2.000 de lei mai mult decat declara pe postul de televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si