Close sidebar
Close sidebar

Raed Arafat, declarații în urma atacurilor din Israel. ,,Nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greșit, este inuman''

În contextul conflictului militar care afectează civilii din Israel și Fâșia Gaza, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis un mesaj.

Alexandra Bercea,

Raed Arafat, declarații în urma atacurilor din Israel

[Sursa foto: Colaj Fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis un mesaj, în contextul atacurilor din Israel.

Ce declarații a făcut Raed Arafat?

"Am tot citit și auzit comentarii cu varii puncte de vedere despre atrocitățile care au avut loc în Israel. Ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare.", a transmis Raed Arafat.

Citește și: Ziua 5 război Israel-Hamas: Un cetățean din Republica Moldova a murit în atacurile din Israel. Bilanțul morților a ajuns la 1.200 de persoane

"Ca om în primul rând, dar și ca palestinian de origine, și medic care și-a dedicat viața salvării de vieți, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greșit, este inuman și criminal.

Raed Arafat, declarații în urma atacurilor din Israel

[Sursa foto: Facebook-Raed Arafat]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Violența de orice fel naște violență, iar cei care cred că prin uciderea civililor, femeilor, bătrânilor și copiilor, vor găși soluții pentru cauza lor, greșesc și demonstrează o abordare primitivă, pe care nu o poate acceptă nicio religie și nicio persoană rațională!

Condoleanțele mele se îndreaptă către cei care și-au pierdut copii, părinții, frații, surorile și prietenii în aceste zile.

Toate cele întâmplate vor rămâne ca o pată neagră, de neuitat, în istoria omenirii!", a mai spus șeful DSU.

Care este bilanțul persoanelor ucise?

Sâmbătă, pe 7 octombrie, gruparea Hamas a lansat mai multe rachete din Fâșia Gaza în Israel. 

Raed Arafat, declarații în urma atacurilor din Israel.

[Sursa foto: Profimedia]

În a cincea zi de război, Israelul a lansat noi atacuri în noaptea de marți spre miercuri. Bilanțul războiului până în acest moment arată pierderi enorme: peste 1.200 de israelieni care au murit, 2.400 de persoane rănite, aproximativ 100-150 de copii răpiți.

Palestinienii spun că bilanțul lor arată că 830 de persoane au murit și cel puțin 4.250 de persoane au fost rănite.

Citește și: EXCLUSIV: Românii aflați în Israel se tem pentru viața lor. Mărturii terifiante din zona de război: „Situația este disperată. Toată noaptea au fost lansate rachete"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI