Secretarul de stat Raed Arafat a reacţionat sâmbătă, după ce oamenii au ieşit în număr mare la plimbare în parcuri sau la grătar, în împrejurimile Bucureştiului, în pofida recomandărilor făcute în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că rămânerea acasă este extrem de importantă, iar virusul poate fi evitat numai prin izolare şi distanţare socială.

”Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulţi care au ieşit la plimbare şi la grătare fiind vremea frumoasă.

În această perioadă rămânerea acasă şi evitarea activităţilor care pot să vă expună şi să expună familiile voastre este extrem de importantă. Virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să-l evitaţi. Acesta se evită numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială”, a scris secretarul de stat pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

El recomandă din nou să fie evitată expunerea persoanelor vârstince din famili la acest risc, printr-un comportament responsabil.

Raed Arafat
Raed Arafat

Citeste si: Avertisment de la Ministerul Sănătății: ”Transmiterea intracomunitară a coronvirusului este o realitate”

Citeste si: Bilanțul tragic al coronavirusului: 11.401 morți

Citeste si: Coronavirus România. Bilanțul a urcat la 367 de persoane infectate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si