Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a făcut lumină și a venit cu dovada în cazul în care era acuzat de fapte de corupție. „Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre un anumit post de televiziune, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie înstrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii dacă mă aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior.

declarație DNA
răspunsul oficial venit de la DNA pentru Arafat.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Raed Arafat, despre cât va mai dura pandemia de coronavirus: "Iarna asta trăim cu el"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Raed Arafat: Vor urma două luni dificile

Citeste si: Raed Arafat, mesaj de condoleanțe după ce un pompier de la ISU București a murit

Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie.


Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica.” a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat nu este implicat în niciun dosar de pe masa DNA

Secretarul de stat a atașat și răspunsul oficial primit de la DNA, pentru a lămuri cetățenii români, dar și pentru a-și șterge prejudiciul adus.

Raed Arafat a răspuns criticilor aduse, chiar pe pagina sa oficială de socializare. „Capul sus, domnule Arafat! Nu vă lăsați! Mai sunt atâtea de facut în țară, cu conducătorii noștri nu iesim din groapă! Succes!” i-a transmis unul dintre susținători.

Citeste si: Raed Arafat, declaraţii importante despre măştile de protecţie! "În maşină trebuie purtată..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si