Raed Arafat a considera ca acest caz trebuie analizat in liniste, fara sa fie blamat intreg sistemul medical.

"Medicul respectiv are aparatele sa faca investigaţiile de baza. Medicul a luat anumite decizii medicale, singurii care pot sa le investigheze sunt cei de la Colegiul Medicilor. Cred ca orice situaţie de acest gen trebuie analizata in liniste, fara un linsaj asupra sistemului. Nici eu nu am dreptul sa ma pronunţ oficial”, a spus Raed Arafat, la Sinteza Zilei, la Antena3.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Medicul niciodata nu va lucra pe baza unei proceduri, la fiecare pacient in mod egal, sa facem la toţi aceleasi lucruri. Este imposibil. Eu as face un EKG la un pacient diabetic, s-ar putea sa nu aiba simptomatologia obisnuita. Poate ca doamna doctor a vorbit coerent cu pacientul, nu avea niciun semn care sa ii atraga atenţia, nu pot sa o judec de aici” a mai spus Raed Arafat.

In urma informatiilor aparute in presa, Colegiul Medicilor s-a autosesizat si Ministerul Sanatatii a facut mai multe controale la Ambulanta Bucuresti-Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si