Close sidebar
Close sidebar

Raed Arafat reactioneaza dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: „Orice situatie de acest gen trebuie analizata in liniste, fara un linsaj asupra sistemului”

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit, miercuri seara, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu, dupa ce jurnalistul Catalin Tolontan a dezvaluit ca artistul a chemat ambulanta, iar medicul care l-a consultat i-a pus diagnosticul „atac de panica”. Doua ore mai tarziu, artistul a murit.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Raed Arafat a considera ca acest caz trebuie analizat in liniste, fara sa fie blamat intreg sistemul medical.

"Medicul respectiv are aparatele sa faca investigaţiile de baza. Medicul a luat anumite decizii medicale, singurii care pot sa le investigheze sunt cei de la Colegiul Medicilor. Cred ca orice situaţie de acest gen trebuie analizata in liniste, fara un linsaj asupra sistemului. Nici eu nu am dreptul sa ma pronunţ oficial”, a spus Raed Arafat, la Sinteza Zilei, la Antena3.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

”Medicul niciodata nu va lucra pe baza unei proceduri, la fiecare pacient in mod egal, sa facem la toţi aceleasi lucruri.

Este imposibil. Eu as face un EKG la un pacient diabetic, s-ar putea sa nu aiba simptomatologia obisnuita. Poate ca doamna doctor a vorbit coerent cu pacientul, nu avea niciun semn care sa ii atraga atenţia, nu pot sa o judec de aici” a mai spus Raed Arafat.

In urma informatiilor aparute in presa, Colegiul Medicilor s-a autosesizat si Ministerul Sanatatii a facut mai multe controale la Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI