Rafael Nadal, în vârstă de 36 de ani, cap de serie numărul 4, a acuzat probleme în zona abdominală în decursul meciului pe care l-a avut miercuri cu americanul Taylor Fritz, și pe care l-a câștigat în cinci seturi, 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (10/4).

Citeste si: Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Wimbledon. Ce sumă va primi sportiva după ce a părăsit competiția în turul secund 

"M-am gândit de câteva ori că nu voi termina meciul, dar publicul, cu energia pe care mi-a transmis-o, mi-a permis să merg până la capăt", a declarat campionul iberic la finalul jocului de miercuri în faţa lui Fritz.

Nadal se teme că nu va putea participa în semifinalele turneului de la Wimbledon

Tenismenul care vizează al 23-lea titlu de Grand Slam din cariera sa, nu este sigur momentan dacă va fi în stare să participe la semifinala cu Nick Kyrgios, care a dispus la rândul său, cu 6-4, 6-3, 7-6 (7/5), de chilianul Cristian Garin.

"Sper să fiu pregătit să disput acest meci. Corpul meu, în general, este în regulă, dar am avut ceva probleme la abdomen. Voi efectua un nou control joi. Am avut aceste dureri de câteva zile, dar astăzi a fost mult mai rău. Am avut dureri mai mari, care m-au afectat mult mai mult. Dar am reuşit să câştig meciul şi vom vedea cum va fi mâine.

Nu mai puteam face mare lucru. A venit medicul, mi-a dat antiinflamatoare şi analgezice. Fizioterapeutul a încercat să relaxeze puţin muşchii. Dar este greu. Nu poţi trata ceea ce am eu în acest fel", a mai spus Nadal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Rafael Nadal, "zeu invincibil" la Roland Garros și în 2022

"Dar, aşa cum spuneam, nu este uşor să părăseşti turneul, să pleci de la Wimbledon, chiar dacă durerea este mare. Am vrut doar să termin, indiferent de rezultat. Evident că prefer să câştig. Altfel mă simt învins. Şi sunt mândru de starea marea de spirit şi de modul în care am reuşit să fiu competitiv în aceste circumstanţe. Ce şanse am să disput semifinala? Nu ştiu. Nu pot da un răspuns precis, pentru că dacă aş spune ceva anume, iar mâine se va întâmpla altceva, aş fi un mincinos", a încheiat Rafael Nadal, citat de Agerpres.

Citeste si: Simona Halep, la un pas de finala de la Wimbledon. "Este cel mai bun tenis al meu"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si