Sunt imaginile macelului din miez de noapte, de pe o strada din Focsani. Dupa  bataia violenta cu furci, coase si bate trei indivizi au cazut secerati.

"S-a facut o crima, doua, trei, dar nu stiu de ce, pentru ce si cum, pentru o nora, ca s-a maritat o nora, a lasat copiii, unul l-a dat la leagan,  i-a abandonat, unul l-a oprit ea si baiatul asta a cerut ieri un copil.

Da-mi copilul, daca nu-mi dai copilul se intampla ceva"

Scandalul sangeros intre cele doua clanuri de rromi ar fi pornit de la o femeie care si-ar fi parasit barbatul si care ar fi plecat cu tot cu copii. Tatal minorilor, care nu-si mai vazuse fiii de ceva vreme, a rabufnit.

"Baiatul ala, care era copilul lui l-a cerut si  el. Dar ea n-a vrut sa-l dea. Daca il dadea o ora, doua, murea? Nu il lua inapoi? Uite ce a facut acum, ce s-a intamplat"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Tatal fetei care s-a maritat a venit peste Argint aici cu coasele, cu topoarele, cu tot cu fratii lui si s-a intamplat. Baiatul cand a vazut, a dat si el...de frica"

"S-a intamplat, neamuri sunt. S-au intamplat trei crime aici si i-au omorat pe loc"


Rafuiala cu coase, topoare si bate s-a consumat in doar cateva minute.
In afara de cei 3 indivizi care au murit pe loc, la spital au ajuns doua femei- o tanara insarcinata, care avea rani usoare, si o femeie de 44 ani, grav ranita, care a murit.

Alina Cosma,  purtator de cuvant al Spitalului Judetean Pantelimon:

"S-a intrat de urgenta in sala de operatie. Medicii au descoperit ca avea leziuni incompatibile cu viata si nu a mai putut fi salvata"

Dupa ce-au ucis, faptasii din clanul advers au fugit. 6 suspecti au fost prinsi si dusi la audieri, iar unul dintre ei a recunoscut cu nonsalanta scenariul sangeros.

"Cinci insi cu femei, cu copii... Am dat si eu si cine a mai putut. Eu si cu baiatul. Cu ce ati dat, cu toporul? nu. Cu o ranga si cu o bata din aia de cioban"

Comisar-sef Vasile Marin, IPJ Vrancea:
"La momentul sosirii echipelor de politisti am constatat 3 victime decedate, imediat am dispus masurile specifice in vederea identificarii autorilor, am reusit sa identificam tot grupul de 8 persoane, 8 agresori care sunt cautati in acest moment, o parte din ei sunt deja la parchet"

Oamenii legii spun ca cele doua clanuri sunt cunoscute in oras din cauza scandalurilor repetate.

Macelul de azi noapte a fost, insa, cel mai violent conflict din Focsani din ultimii 20 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si