Cel puțin cinci tineri din mediul rural s-au luat la bătaie cu pumni și picioare în centrul municipiului Vaslui, chiar în prima seară de Crăciun.

Citește și: Un tânăr de 23 și tatăl său au fost atacați, din senin, pe o stradă din Iași, în seara de Crăciun. Aceștia au fost bătuți și tăiați cu o macetă de mai mulți indivizi

Tinerii bătăuși erau îmbrăcați specific Sărbătorilor de iarnă, cu pulovere cu reni și clopoței, potrivit publicației Vremea Noua.

Bătăușii au dat dovadă de o ferocitate ieșită din comun, iar altercația a continuat și după sosirea forțelor de ordine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform sursei citate, polițiștii au fost nevoiți să apeleze la cătușe pentru a restabili ordinea.

Un tânăr a ajuns la spital, alți bătăuși la poliție

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, în urma incidentului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Codăești, a ajuns la spital, iar cinci tineri din Solești și Bogdănița au fost duși la secția de poliție, pentru cercetări.

„La data de 26 decembrie 2023, ora 03.55, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la producerea unei altercații, în zona Centrul Civic a municipiului Vaslui. La fața locului au intervenit două echipaje de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui și un echipaj de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, fiind restabilită ordinea și liniștea publică", a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui.

În urma producerii altercației, un tânăr de 19 ani, din comuna Codăești, județul Vaslui, ar fi suferit vătămări și a fost transportat la o unitate medicală pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Un tânăr a ajuns la spital, alți bătăuși la poliție

Un tânăr a ajuns la spital, alți bătăuși au fost duși la poliție

[Sursa foto: Vremea Noua]

"Urmare a intervenției au fost depistați și conduși la sediul Poliției Municipiului Vaslui, pentru cercetări, 5 bărbați, cu vârste între 17 și 28 ani, din comunele Solești și Bogdănița, județul Vaslui", au adăugat autoritățile.

Citește și: Bătaie pe o stradă din Craiova, soldată cu un bărbat înjunghiat. Agresorul a fost reținut pentru tentativă de omor

În cauză, sunt efectuate cercetări de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat, identificarea persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si