În cadrul Elle New Media Awards 2023, Raluca Bădulescu, vedeta Kanal D2   si unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil!”, a strălucit la categoria Celebrity și a fost premiata, prin votul publicului, pentru influența sa remarcabilă în mediul online. Raluca Bădulescu, o prezență cunoscută și adorată în peisajul digital românesc, a fost distinsă cu prestigiosul trofeu la această categorie.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

Nominalizările la categoria Celebrity au fost extrem de competitive, fiind incluse nume sonore precum Inna, Antonia, Lidia Buble, Andreea Berecleanu, Alina Eremia și Irina Rimes, toate fiind recunoscute pentru contribuția lor semnificativă în domeniul lor de activitate.

Ce a transmis vedeta Kanal D

„Sunt extrem de emoționată! Este o onoare și o mare bucurie pentru mine să primesc acest premiu și să împărtășesc această experiență cu voi. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea neîncetată”, a spus Raluca Bădulescu.

bădulescu

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D2.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Raluca Bădulescu a reușit să se distingă prin stilul său inconfundabil și prin modul în care comunică cu comunitatea online. Cu un simț al modei aparte, îndrăzneț și inovator, Raluca a captivat audiența prin creativitate și prin implicarea activă în diverse proiecte digitale, dar si ca jurat al celei mai iubite emisiuni de fashion din România, “Bravo, ai stil!”.

Citește și: Raluca Bădulescu, dezvăluiri după despărțire

Prin intermediul rețelelor sociale, Raluca Bădulescu a devenit o sursă de inspirație pentru mii de oameni, oferind sfaturi de fashion și beauty, dar și dezvăluind aspecte autentice din viața sa. Talentul său, entuziasmul și conexiunea puternică cu publicul au contribuit în mod substanțial la succesul și recunoașterea sa în mediul digital.

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

Felicitări, Raluca Bădulescu, pentru distincția meritată! Continuă să ne surprinzi și să ne inspiri!

Citește și: „Am avut un șoc” Maurice Munteanu a amuțit când noua concurentă, Ioana, și-a făcut apariția în platoul Bravo, ai stil! Juratul a crezut că nu vede bine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si