Raluca Bădulescu a purtat o ținută de seară la revenirea emisiunii Bravo ai Stil de la Kanal D. Juratul emisiunii a purtat un body de dantelă negru alături de un sacou elegant plin de ștrasuri pe umeri.

Fanii „Bravo, ai stil! Celebrities” pot urmări noile ediții „Bravo, ai stil!Celebrities” începând de sâmbăta aceasta, de la ora 22:00.

Ce ținută a purtat Raluca Bădulescu la revenirea emisiunii Bravo ai Stil pe Kanal D. FOTO

Raluca Bădulescu, jurata show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" este cu siguranță un fashion icon național, mereu la curent cu cele mai noi tendințe și mereu surprinzătoare cu alegerile sale vestimentare. Îndrăgita vedetă a mărturisit că, dacă într-o perioadă normală din an bătea la pas toate magazinele designerilor români și străini din București, odată cu pandemia s-a vazut nevoită să se limiteze la shoppingul online.

raluca bădulescu ținută bravo ai stil
raluca bădulescu ținută bravo ai stil[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-au mutat din nou împreună: „Uitați câtă mizerie am putut să găsesc!”

Citeste si: Duminică, la ora 20:00, un nou sezon “Roata Norocului”, la Kanal D!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ediție inedită „Puterea Dragostei”, 27 august 2020. Mădălina va trece prin momente grele

Vezi live emisiunea „Bravo ai stil!! Celebrities" pe Stream Online

Juratul emisiunii „Bravo ai stil!! Celebrities" a mărturisit că ținuta de mâine seară este pregătită încă din luna martie.

Cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu, și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt gata de reîntâlnirea tinerele concurente, pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aspirantele la marele titlu vor trece, ca și până acum, printr-o serie de provocări stilistice, toată evoluția acestora va fi atent analizată de cei trei jurați.

raluca bădulescu ținută bravo ai stil
raluca bădulescu ținută bravo ai stil[Sursa foto: Captură KANAL D]

De sâmbătă, 29 august, se vor difuza la Kanal D noile ediții "Bravo, ai stil! Celebrities", întrerupte pe perioada stării de urgență. Îndrăgita jurata recunoaște că ținuta pe care o va purta în seara de sâmbătă era pregătită încă din martie și a avut ceva emoții în a o purta.

Citeste si: Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus „adio”! Ce s-a întâmplat între cei doi?

Nu ratați de sâmbătă, 29 august, începând cu ora 22.00, noi ediții "Bravo, ai stil! Celebrities”. Cea mai iubită bătălie stilistică, prezentată de Ilinca Vandici va putea fi urmărită de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22:00, la Kanal D.

Nu ratați, emisiunea „Bravo ai stil!! Celebrities" live, chiar aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si