Momente tensionate în Casa Iubirii. Raluca și Andreea au deschis un conflict, iar Larisa și Bianca îi iau apărarea Andreei.

Săptămâna s-a încheiat cu o tensiune între concurentele din Casa Iubirii. Kinga a avut o cădere nervoasă, iar lucrurile au scăpat de sub control între cele două concurente.

Citeste si: Radu de la "Casa Iubirii" o îmbrățișează pe Kinga și îi mai dă o șansă (VIDEO)

Andreea și Raluca, jigniri grave

Andreea și Raluca ajung să se jignească grav, iar Andreea izbucnește în lacrimi. Kinga s-a confruntat și cu acuzațiile lansate de ceilalți concurenți care au afirmat că se preface că suferă după Radu.

Raluca: Eu nu vreau să vorbesc cu ține! La revedere, eu nu vreau să discut cu persoane că ține niciodată! Să va fie rușine! 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Larisa: Du-te și vorbește cu camerele și da-le lor explicații

Citeste si: Kinga, acuzată că se joacă cu Radu "de-a șoarecele și pisica" (VIDEO)

Raluca: Nerusinatelor care sunteți! Ție să-ți fie rușine, fetițo, că nu eu stau și pozez goală și mă dau Sfânta Filofteia! 

Bianca: Ea își permite să judece oamenii în condițiile în care și ea poate fi judecată destul de ușor cum ea a judecat-o pe Andreea! 

Citeste si: Xenia a părăsit emisiunea și este gata să iubească: "Mi-a scris de două ori, îi place să se joace cu femeile"

Radu de la "Casa Iubirii" o îmbrățișează pe Kinga și îi mai dă o șansă 

Încă de la începutul show-ului matrimonial de la KanalD, Kinga și Radu au avut o relație greu de înțeles pentru ceilalți concurenți din ”Casa Iubirii”, dar și pentru telespectatori.

Cei doi au format un cuplu, apoi s-au despărțit, iar acum Kinga nu știe ce vrea. Radu pare să țină la ea și suferă când vede că sentimentele nu sunt tocmai reciproce.

Citeste si:  Xenia, eliminată din "Casa Iubirii". De ce a plâns Kinga (VIDEO)

După ce ea a refuzat un  date  în afară casei, Radu a fost vizibil marcat și nu a înțeles de ce Kinga spune că vrea să-l cunoască mai bine, însă da cu piciorul la fiecare ocazie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si